BARCARD - VENDÉGLÁTÓ ÉS RENDEZVÉNYBELÉPTETŐ SZOFTVER

logo2A BARCARD vonalkódalapú kártyarendszer nem számít újdonságnak, hiszen számtalan formájával találkozhatunk nap mint nap, bevásárlásaink során, ha valahol kedvezményre vagyunk jogosultak, vagy csak egyszerűen pontokat gyűjtünk. De legtöbb esetben a kártyánk nem tartalmaz semmilyen adatot, vagy olyan információt, ami hasznos lehet a kártyarendszer üzemeltetőjének. Rendezvényeken szinte kizárólag a nagyobb fesztiválokon, vagy felső kategóriás klubokban találkozhatunk elektronikus beléptetéssel. Hiszen a legtöbb kártyás beléptető rendszernek nagyon magas a beszerzési és fenntartási költsége. A BARCARD rendszer fejlesztése során törekedtünk az egyszerűségre és sokoldalúságra, hogy akár a legkisebb kávézó vagy rendezvény is igénybe tudja venni, és olyan hasznos funkciókkal láttuk el, ami teljesen más szintre emeli az eddig megszokott kártyás rendszerekhez képest.
/BARCARD szó jelentése: BARCODE=vonalkód, CARD= kártya/

ÖSSZEHASONLÍTÁS

PAPÍR ALAPÚ KÁRTYÁK

→ folyamatos nyomtatási költséget igényel (1000db névjegyalapú kártya, akár 50.000 Ft-ba is kerülhet)
→ elhasználódik, eltűnik
→ ha a kártya eltűnik, se névvel se más adattal nem tudja igénybe venni a kedvezményt, hiszen kizárólag a kártya felmutatása után jogosult rá
→ a kártya tulajdonosának legtöbb esetben nem érdeke a kártyahasználat, hiszen olyan kedvezmények vagy akciók társulnak hozzá, ami nem érdekli az embereket
→ a kártyákról és tulajdonosaikról nincs nyilvántartás, vagy ha szükséges, nagy adminisztrációs terhet ró az üzemeltetőjére
→ egy nyomtatott kártya egyszerre csak egy kedvezményre jogosítja felhasználóját pl.: 10 használat után a 11-ik kedvezményes, de ezt követően újabb kártyát kell adni a vendégnek

BARCARD RENDSZER

→ nincs kártyagyártási költség, hiszen nincs szükség kártyára, csak abban az esetben, ha a vendég nem rendelkezik “jpg” formátumú képek megnyitására alkalmas telefonnal
→ a felhasználó saját vonalkódját otthon is  kinyomtathatja
→ ha a helyszínen nem rendelkezik vonalkóddal, az sem jelent problémát, hiszen nevének bediktálásával a rendszer automatikusan megnyitja az adatlapját, így igénybe veheti a szolgáltatást
→ a megrendelőnek a szofvert és a szükséges vonalkódolvasót nem kell megvásárolnia, hiszen bérelhető, akár egy-egy rendezvényre is
→ a rendszert egyszer kell telepíteni, ezt követően már rád van bízva, mennyi időre igényled meg, hiszen időalapú a szoftver, adataid nem vesznek el az évek múlásával sem, bármikor újraindíthatod a kedvezményeket a korábbi vendéglistával

MIT TUD A BARCARD?

A SZOFTVER

► a kártya tulajdonosáról a következő adatokat tárolja:
– név, lakcím /irányítószám, város, utca/
– kártya, vagy vonalkódszám az azonosítás miatt
– telefonszám, e-mail cím
– születésnap
– egyéb információ /bármilyen információ hozzáadható minden ügyfélhez/
– fogyasztás, elköltött pénz
– kártyahasználatok száma
Továbbá tetszőlegesen választható 3 opció, pl.: hol halott a rendezvényről: -ismerős – web – sajtó
► eseménynapló rögzítése /visszatekinthető az aznapi kártyahasználat, ki, mikor stb…/
► testre-szabott opciólehetőségek:
– rendezvény estében: VIP, STAFF, egyéb beállítás
– étterem esetében: vegetáriánus, tej-,vagy lisztérzékeny a vendég
Az opciókat mindenki számára testre szabjuk, ezeket a választási lehetőségeket kipipálod a kártya tulajdonosának adatlapján, így minden kártyahasználatkor ezekről azonnal értesülsz.

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

település statisztika /a rendezvény végén megtekinthető, hogy mely városokból érkeztek a legtöbben/
azonnali e-mail küldés /internetkapcsolat esetén, a kártya használata után, a rendszer  automatikusan e-mailt küld a kártya tulajdonosának, előre beállított fotókkal, szövegekkel. Pl.: egy rendezvényen esetében azonnal megkapja a programlistát, vagy szálloda esetében értesülhet az aktuális kedvezményekről/
kedvezmény időtartam beállítás /a kedvezmény időtartama/érvényessége előre beállítható a rendszerben/
párhuzamosan 2 kedvezményfajta is igénybe vehető:
→ felhasználások száma után járó kedvezmények /beállíthatjuk, hogy 10 használat utáni kedvezményt indítunk, a 10-ik használatot a rendszer automatikus egy felugró ablakkal jelzi, hogy az “ügyfél kedvezményre jogosult!”/
→ fogyasztás utáni kedvezmény / ha eléri a vendég az előre beállított értéket, a rendszer automatikusan jelzést ad/

SZOFTVER ÉS HARDVER IGÉNY

► bármilyen windows alapú számitógép, laptop
► vonalkódolvasó, de ez bérelhető is alkalmi rendezvényekre cégünktől
► igény esetén, on-line kapcsolat

Törekedtünk arra, hogy a program a legkisebb hardverigénnyel is tökéletesen fusson. A rendszert természetesen a helyszínen üzembe helyezzük, pár perces bemutatást követően bárki könnyedén használhatja.

ON-LINE ADATBÁZIS

A BARCARD rendszer nem csak közvetlen a számítógépen tárolja a bevitt adatokat, adatlapokat.
Lehetőség van on-line adatbázis lehívásra is.
Ehhez szükség van egy saját weboldalra, tárhelyre, ahol elhelyezzük a program adatbázis állományát, hozzákapcsoljuk a feltelepített BARCARD rendszerünket, ezt követően már egy bárhonnan elérhető fájlból hívja le a rendszerünk a legfrissebb adatokat. Ha on-line üzemmódban használjuk a szoftvert, a rendszer minden aznapi, első bekapcsoláskor leolvassa az adatbázist a tárhelyről,  ha változást észlel, frissíti azt.
Miért szükséges ez?
Például rendezvénybeléptetésnél több BARCARD kapu használatánál. Minden gépen rögzített változást egy helyen tárol, és egy helyről olvasnak be a gépek, így nincs hibalehetőség, és nem kell összevetni nyitás után a beérkezett adatokat.
Kereskedelemben, vendéglátásban a beérkező kártyaregisztrációkat akkor is felviheti a rendszerbe, ha a gép, amivel a kártyaolvasást végzi, ki van kapcsolva vagy nem elérhető.
Tárhelyet igény esetén díjmentesen biztosítunk!

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

RENDEZVÉNY BELÉPTETÉS

event

Bármilyen fizetős vagy ingyenes rendezvényen használható. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az on-line regisztrációhoz kötött részvétel. Abban az esetben, ha nem rendelkezik weboldallal a rendezvény, bármilyen más weboldalon elhelyezhető egy egyszerű űrlapkitöltő kérdőív, akár saját regisztrációs felületünkön, a www.hegyaljarendezveny.hu webcímen.

BELÉPTETÉS MENETE RENDEZVÉNYEN

A vendég korábban már regisztrált a rendezvényre. Válaszlevélben megkapta vonalkódját “jpg” formátumban és kódjának számsorát. Megjelenik a rendezvényen, telefonján megnyitja a kapott képet, ezt a jegykezelő beolvassa a rendszerbe, ahol automatikusan megjelenik a felhasználó neve, mely városból érkezett, hol értesült a rendezvényről, hány alkalommal vett részt a cég által szervezett rendezvényeken, valamint egyéb, egyénileg beállított adatok, pl. melyik csoportba tartozik a vendég: VIP, STAFF… egyéb.

Ha a rendszerben nem jelenik meg adat, a felhasználó nem regisztrált a rendezvényre.
A beolvasást követően a felhasználó e-mailben azonnal értesül a rendezvény részletes leírásáról, a programokról és helyszíni térképéről.

TÖRZSKÁRTYA ÉS KEDVEZMÉNY RENDSZER

cats (1)

Bármilyen kereskedelmi, vendéglátó és szolgáltató tevékenységet folytató vállalkozásnál felhasználható. Legyen az kozmetika, szolárium, fodrász, étterem, büfé, vendégház, hotel, panzió.  A BARCARD-ra telepített kedvezmény lehet a felhasználás száma és összege után járó is. Ha valaki már öt alkalommal  volt vendég vagy vásárló, a rendszer automatikusan jelzi.

A BARCARD után eldobhatod a papíralapú, “10 pecsételős” kártyát! Sokkal igényesebb, hasznosabb és nem utolsó sorban költséghatékonyabb a BARCARD rendszert használni!

VENDÉGNYILVÁNTARTÁS

cats

Szállodákban, hotelekben, panziókban vagy vendégházakban a vendég kitölt egy dokumentumot a recepción, hogy elfoglalhassa a kiszemelt szobát, apartmant. Miért ne tehetné ezt meg on-line, hogy mire megérkezik a szálloda recepciójára, már névre szóló plasztikkártyával várhasd. Ezt követően a vendégnek már semmi dolga nincs, ha legközelebb is szeretne a szállodában megszállni, elég csak a kártyát felmutatnia a recepción, és minden adat megjelenik: hányszor volt vendég a szállodában, honnan érkezett, mennyit költött, volt-e valami extra kérése, kívánsága az ottléte során. Céges ügyfeleknél megadhatja számlázási adatait, így nem kell minden egyes alkalommal elkérnie azt. A rendszeresen visszalátogató vendégek úgy érezhetik, kiemelt figyelmet fordítanak rájuk.

RENDELÉS MENETE

→ Felkeresel minket a megadott elérhetőségeinken, mi felvesszük veled a kapcsolatot. Megbeszéljük, hogy milyen felhasználási területen szeretnéd használni a rendszert, milyen időtartamig.
→ Ezt követően azonnal kapsz egy személyre szabott használati díjat, amelyet havi, negyedéves, féléves vagy éves lebontásban kell rendezni felénk.
→ Megrendelés után üzembe helyezzük a BARCARD rendszert. Tokaj-Hegyalján  díjmentesen a kiszállítás és  és üzembe helyezés!

A helyszínen pár percben bemutatjuk a rendszer működését, hiszen több időre nincs is szükség ahhoz, hogy bárki könnyedén használni tudja.
Bármilyen probléma esetén a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk, telefonon vagy személyesen megoldjuk a felmerült problémát.

ÁRAK

Pontos árakat személyes megbeszélést követően tudunk adni, hiszen sok befolyásoló tényező jöhet szóba. Felhasználás időtartama, BARCARD kapuk száma, technikai eszköz igény stb…