VENDÉGLÁTÁS MARKETING

MARKETING SZOLGÁLTATÁSAINK

FACEBOOK

On-line világban élünk. Életük legnagyobb részét legtöbben a számítógép előtt vagy az okostelefon “nyomkodásával” töltik. Első helyen szerepelnek felhasználás szempontjából a közösségi oldalak.: Facebook, Instagram, Twitter, és ehhez hasonló site-ok. Így magától érthető, hogy éttermedet, vendéglátóhelyedet ezeken a felületeken kell a leghatékonyabban hirdetni! Teljes kezelést vállalunk közösségi oldalakon, amelybe számos szolgáltatás beletartozik.

ARCULATTERVEZÉS

Étterem nyitásán gondolkozol? Vagy szeretnél egy büfékocsit? Esetleg egy új italt forgalomba hozni? Életed nagy terve már a megvalósítás küszöbén áll, de még nem álmodtad meg a színeket, logókat, betűket, weboldalt, névjegyet, szórólapot és minden olyan felületet, amellyel később termékedet, vendéglátóhelyedet reklámozhatod? Üljünk le többször beszélgetni, ismerjük meg egymást és a nagy “tervet”, hogy képet kapjunk életed álmáról.

PR ÉS SAJTÓ

On-line világunk ellenére a nyomtatott sajtónak még mindig van “szava”. Ezért alkalmanként célszerű megmutatni vendéglátóhelyedet egy nagyobb példányszámú magazinban, újságban. Megírjuk a szöveget, elkészítjük a nyomdakész grafikai anyagot, befotózzuk hozzá az ételt, a helyet vagy amiről éppen írunk. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a sajtó munkatársaival, hogy zökkenőmentesen, lapzárta előtt elkészüljön és megjelenjen a cikk.

Mindezeket a szolgáltatásokat mi egy csomagban kínáljuk! 
A csomagok mindenki számára elérhetőek, személyre vagy a vállalkozásra optimalizált, megfelelő díjazással.
Garantáljuk, hogy mindenki számára megtaláljuk a megfelelő csomagajánlatot, hogy a vállalkozás a jövőben még sikeresebb legyen!

A csomagokról bővebben elérhetőségeinken érdeklődhetsz!
Találkozzunk személyesen!

TANÁCSADÁS

Előfordulhat egy étterem életében, hogy pár év elteltével már nem tud újat mutatni vendégei számára. A tulajdonos vagy üzletvezető úgy érzi, minden ötletet kipróbáltak, lecserélték a bútorokat, új ételek vannak az étlapon, de valamiért egyik sem hozott túl nagy eredményt. Lehet csak egyszerűen nincs tisztában azzal, hogy mi a “trendi”, mi csábítja ma a vendéget be az étterembe. Új ételek? Hatékony marketingeszközök? Segítünk megtalálni a megoldást!

WEBOLDALKEZELÉS

Van egy meglévő, régi weboldalad? Szeretnél újat vagy csak egy ráncfelvarrást, hogy ezt követően éljen az oldal, ne csak a webcímet foglalja? Természetesen erre is van lehetőség. Marketing csomagjaink tartalmazzák a már meglévő weboldalak kezelését is. Rossz stratégia az az állítás, hogy “elég csak  a facebook oldalunkat frissíteni a weboldalt fölösleges”. Partnereinknél minden esetben a facebook oldal és a weboldal kezelése párhuzamosan zajlik. Felméréseink szerint az okostelefonoknak és a szinte bárhol elérhető internetnek köszönhetően a közösségi oldalak és weboldalak nézettsége nem mutat akkora különbséget, hogy a vendéglátóhely weboldalát háttérbe szorítsuk.

BELSŐ ARCULATTERVEZÉS

Megvan az utca, a hely adott, az emberek, az eszközök, de még a hely belső arculata nincs kitalálva? Nem gond, keress fel minket! Lakberendezőink, arculattervezőink készséggel állnak a rendelkezésedre. Megtervezzük közösen a hely külső-belső megjelenését, amelyhez később kapcsolódhatnak a marketing elemei is. A kézzel  rajzolt vázlatok után, hamarosan megkapod 3D-ben is az elkészült látványterveket, amelynek köszönhetően realisztikus képet kapsz hamarosan nyíló vendéglátóhelyedről.