ELSŐ LÉPÉSEK A SIKER FELÉ

KAPCSOLATFELVÉTEL

Telefonos vagy e-mailen történt megkeresésünket követően megbeszélünk egy személyes találkozót a tulajdonossal, üzletvezetővel, lehetőség szerint a szóban forgó vendéglátóhelyen, szálláshelyen a vállalkozás területén.
Abban az esetben ha már konkrét elképzelések vannak, sőt már a csomag is kiválasztásra került, megkötöttük a szerződést, már első találkozásunk alkalmával készíthettünk fényképeket a vállalkozásról.
A tulajdonos, üzletvezető a megbeszélés előtt mindenképp készüljön fel konkrét kérdésekkel, jövőbeni tervekkel, konkrét a vállalkozáson belül tapasztalt problémákkal, illetve melyek azok a hiányosságok ha vannak, amelyek miatt nagy valószínűséggel nem  a várt eredményeket hozza az étterem, szálláshely vagy saját termék.

A MUNKA MENETE

Személyes találkozásunk alkalmával már konkrét pontokat, feladatsort állítunk fel fontossági sorrendben, hogy melyek azok az elemek, ahol azonnali változtatás, fejlesztés szükséges vagy éppen valaminek a hiányosságát pótolni kell. Egy vendéglátóhely, vállalkozás sikere nem csak kizárólag a marketingre fordított időn, pénzen és annak színvonalán múlik, hanem sok más kisebb-nagyobb tényezőn is. Ezért ezekkel szembesülve a munkánk során felhívjuk a figyelmet, és lehetőség szerint a vállalkozásoknak is változtatni kell sok esetben bizonyos dolgokon, területeken. Hiába a modern letisztult weboldal, a gyönyörű fotók, ha a beérkező vendég egy étterembe, vagy szállodába például igénytelenül felöltözött, ápolatlan személyzettel találkozik.

KOMMUNIKÁCIÓ

Az egyik legfontosabb tényező a közös munka során a kommunikáció! Telefonon, e-mailen, skypon, facebookon, teljesen mindegy, a lényeg, hogy beszélgessünk minél többet. Ismerjük meg egymás gondolatmenetét, stílusát, hogy az idő múlásával egyre jobban megértsük egymást, akár már félszavakból is, amelynek következményeképpen szinte gördülékenyen fog menni a munka és az egyes feladatok végrehajtása. Bármilyen ötlet, észrevétel van, beszéljük meg, gondolkozunk rajta. Lehetőleg mindennek elvégzendő munkának legyen írásos nyoma, erre a legjobb módszer az e-mail, hiszen számtalan tennivaló közben, hamar feledésbe merülhet egy telefonon történt beszélgetés, egyeztetés.