ÉTLAP - ITALLAP

gastromarketing-marketingcsomag-96

Az étlap és itallap éttermed számára olyan, akár egy termékkatalógus. Tükröznie kell az étterem hangulatát, színvonalát, megjelenését. Könnyen olvashatónak kell lennie, átláthatónak és nyelvtanilag helyesnek. Mindezek mellett legyen strapabíró, sok esetben könnyen cserélhető  belső tartalmi résszel. Számtalan variáció létezik az étlapok technikai megoldására és arculatára. Mi ennek megtervezésében, kivitelezésében nyújtunk segítséget.

KIADVÁNYOK

svet_kiadvany

Három oldal, hatvan oldal, nem számít. Kiadványok, katalógusok megtervezésében, kivitelezésében teljes segítséget és szakmai hátteret biztosítunk. Gasztronómiai témájú kiadványok esetében a szöveges, tartalmi részekben is ellátunk megfelelő tanácsokkal, akár szövegírással is. Több nyomdai kapcsolattal rendelkezünk, amelynek köszönhetően lehetőség van kiválasztani minőség és ár szerint  a kiadvány gyártási helyét.

PLAKÁTOK, SZÓRÓLAPOK

gere-jazz-fesztival

Flyer, plakát, szórólap, gyakorlatilag egy és ugyanazon jelentésű szavak, grafikai termékek. A céljuk felhívni a figyelmet rendezvényeidre, legyen az borvacsora, koncert, grill party, születésnap. Legtöbb esetben ma már nem kerül nyomtatásra az elkészült kreatív, csak on-line kerül terjesztésre. Ám ha menet közben mégis meggondolnád magad, és nyomtatnál belőle pár darabot, nem probléma, mert minden grafikai tervezésünk vektorosan, nyomdai formátumban készül el.

Mindezeket a szolgáltatásokat mi egy csomagban kínáljuk! 
A csomagok mindenki számára elérhetőek, személyre vagy a vállalkozásra optimalizált, megfelelő díjazással.
Garantáljuk, hogy mindenki számára megtaláljuk a megfelelő csomagajánlatot, hogy a vállalkozás a jövőben még sikeresebb legyen!

A csomagokról bővebben elérhetőségeinken érdeklődhetsz!
Találkozzunk személyesen!

LOGÓ, ARCULATERVEZÉS

husvet_kicsi_logo

Az első lépések egyike a logótervezés. A logó formája, színe meghatározhatja egy hely teljes arculatát, ezért nagyon fontos, hogy már a project elején rendelkezz vele. Ha már üzemel a hely évek óta, de a logó elévült, nem követi a mai trendeket megjelenésében, ebben az esetben is megfelelő szakmai háttérrel fogjuk elkészíteni vendéglátóhelyed új logóját, később arculatát.

FACEBOOK POSZTOK

gastromarketing-marketingcsomag-15

“Posztoljunk valamit a facebookra!” Rendben, de nem mindegy, hogy mit, mikor, milyen minőségben. Bizonyos helyzetekben megfelelő lehet egy telefonnal készített fotó, de ha igazán kiemelkedő minőséget szeretne mutatni facebook oldalának követői számára, akkor ezt inkább bízza szakemberre. Minden fotó, minden bejegyzés, minden grafikai anyag, ami kikerül facebook oldalára minőséget, kreativitást sugall majd, így tűnhet ki a többi oldal egyszerűsége, sablonossága mellett!

HÍRLEVÉL

gastromarketing-marketingcsomag-83

Ami tény, hogy szükség van rá. A másik kérdés az, hogy ezt milyen formátumban, milyen időközönként és kiknek. Három típusú hírlevelet tudunk neked készíteni és terjeszteni. Akár az ingyenesen /2000 mailcímig/ használható mailchimp rendszerbe beágyazva HTML kódként vagy saját hírlevélküldő szerverünk segítségével, sima szöveges, képi vagy HTML formában, akár több tízezer embernek kiküldve. Természetesen az e-mail “begyűjtésben” is tudunk segíteni, facebookon, weboldalon egyaránt.