ÉTEL-ITAL

gastromarketing-marketingcsomag-102

Az ételeket nem kozmetikázzuk, úgy fotózzuk le, ahogy a vendég elé kerül. Nincs lakkozás és műanyag, minden egyes fogás emberi fogyasztásra alkalmas. A legtöbb esetben nincs lehetőségünk műtermi vagy ahhoz hasonló felszereléshez (mi megyünk az ügyfelekhez, akiknél gyorsan kell dolgozni, nem foglalhatjuk el a fél éttermet állványokkal és nagy soft box-okkal), a mi fotóinkban a természetességet fedezheted fel.
Igény esetén természetesen műtermi fotózást is vállalunk!

BORVACSORA

chess-borvacsora

A borvacsorák az éttermek életében talán az egyik legfontosabb eseményeknek számítanak. Legtöbb esetben teltház van. Az ételeknek, boroknak, kiszolgálásnak tökéleteseknek kell lennie. Sok vendég ezen az estén ismerkedik meg magával az étteremmel és annak konyhájával. Minden esetben a lehető legdiszkrétebben fotózunk, nem használunk vakukat, nem vagyunk “rámenősek”, a tökéletes vacsora hangulatának megtartása érdekében.

RENDEZVÉNY

rendezveny3

Rendezvény és eseményfotózások alkalmával szinte minden esetben, ha a rendezvény is alkalmas rá, 2 fő fotóssal dolgozunk, hogy a legkülönlegesebb pillanatokat is lencsevégre kapjuk. Igyekszünk megörökíteni az adott rendezvény hangulatát olyan spontán képekkel, szituációkkal, amelyek a “laikus” szemek számára észrevétlenek maradnak. Így az elkészült fotók újra felidézik a rendezvény hangulatát, életérzését. Állandó ügyfeleink számára rendezvényfotózásaink árából további kedvezményeket tudunk biztosítani!

Mindezeket a szolgáltatásokat mi egy csomagban kínáljuk! 
A csomagok mindenki számára elérhetőek, személyre vagy a vállalkozásra optimalizált, megfelelő díjazással.
Garantáljuk, hogy mindenki számára megtaláljuk a megfelelő csomagajánlatot, hogy a vállalkozás a jövőben még sikeresebb legyen!

A csomagokról bővebben elérhetőségeinken érdeklődhetsz!
Találkozzunk személyesen!

PALACKFOTÓZÁS

degenfeld_harslevelu_2015

Palackfotózások során a fotósok egységes szabály  szerint dolgoznak. Meghatározott fényiránnyal és egyéb paraméterekkel, amelyek már szinte kötelezőek. Mi nem ragaszkodunk ezekhez a szabályokhoz, előfordul, hogy más-más palacknak, más beállítás és fényviszony szükséges, amivel még egyediséget is kölcsönözhetünk az elkészült fotónak.

STAFF FOTÓZÁS

gastromarketing-marketingcsomag-5

Minden étterem “cégére” maga az étel. Az ételeket pedig emberek készítik: szakácsok, sous-séfek, séfek. Mindenki külön személyiség, hitvallás, ízvilág, amely visszaköszön az étterem étlapján található fogásokban. Mutasd meg bátran, kik ezek az emberek, bátorságodat a vendégek is meghálálják. Hiszen megbízhatóságot és emberközpontúságot sugallsz azzal, ha megmutatod a “család” tagjait.

TERMÉKFOTÓZÁS

bonbon (21 of 25)

A téma adott. Van egy termék, amit fotó nélkül eladni szinte lehetetlen a mai világban, hiszen szükség van rá katalógusba, kiadványba, webáruházba, facebookra stb… Készíthetünk műtermi, gyönyörűen megvilágított, háttér nélküli fotókat vagy ránk bízva a kreativitást, szokatlan környezetben, szituációban, amellyel egyedibbé válhat az eladásra kínált termék.